Postrach Wielgusa
Kula napisał:
Sorry wielkie Dawid ale mnie cisną z dziekanatu strasznie że jako jedyny jeszcze nie mam promotora i w piątek mam jedną z ostatnich szans na załatwienie tego. W sobotę Wam dam znać jutro wieczorem czy coś z tego będzie. Mam dużo sprzątania okołodomowego tzn. wywożenie gratów w ilości ogromnej i możliwe że sobotę też będę miał zajętą.
Chyba dasz nam znac w piatek wieczorem bo w sobote to stanowczo to za pozno
Zreszta ten turniej to nie koniec swiata,wzialem wolne i tyle,ot tak potrzebuje
Postrach Wielgusa
Redzi napisał:
...pod warunkiem że Adam K....
Grrrr...ileż można powtarzać. Turnieju ni ma, zadupcam od rana w sobotę. W następnym tygodniu coś się znajdzie.
Kruszyna
Czy jest jakaś nowa data turnieju?
Postrach Wielgusa
Nie wiem. Jakoś nie ma czasu i weny na turniej. Finał LM tym tygodniu to jak są jacyś chętni to zapraszam do mnie. W gronie znajomych się zawsze fajniej ogląda:) Przy okazji coś pogramy w tą fife.
Kula napisał:
Finał LM tym tygodniu to jak są jacyś chętni to zapraszam do mnie. W gronie znajomych się zawsze fajniej ogląda:) Przy okazji coś pogramy w tą fife.
czuję się zaproszony:) można oglądnąć zarówno puchar Uefa (póki jest) i za tydzień przegraną Katalończyków
Kruszyna
Bóg jest po stronie Barcelony Zapowiada się najlepszy mecz sezonu 08/09.
A jutro można zaatakować Czesia a poźniej na UEFA.
Tadzykx napisał:
Zapowiada się najlepszy mecz sezonu 08/09.
gramy co?
Postrach Wielgusa
Dobra bo odbiegamy od tematu zbytnio. turnieju chyba nie będzie w tym tygodniu. jednakże zapraszam na mecz jutro kto chętny i pogramy w fife przed meczem. dam znać jutro o ktorej godzinie zainteresowanym...
Postrach Wielgusa
bms napisał:
wiec jak będzie coś z tym meczem dzisiaj?
przelozony z powodu rzęsistych opadow deszczu.
Postrach Wielgusa
No to wbijajcie. Czekam już od godziny:)
Postrach Wielgusa
wraz z bambusem mamy uczucie wypalenia psychicznego w grze FIFA06 miedzy soba.dlatego kieruje do was pytanie maniacy gier komputerowych.
Podsuncie jakis pomysl w co moglibysmy razem pociupac przez neta(najlepiej sportowa gra)
Kruszyna
Musi być koniecznie sportowa? Polecam Wartcraft 3,Diablo2, Aot.
Ostatnio edytowany przez Tadzykx (2009-09-29 07:39:55)