Więc.. Czas zakończyć gadanie czy jedziemy czy nie i zabrać się do działania... Moja propozycja wygląda następująco - Jedziemy do Energy2oo0 dnia 20 Vl 2009.. Jest to tydzień przed dniami Proszowic.! Propozycja wynajęcia wynajęcia busa wydaje się mało realna więc nie ma co na to liczyć - potrzeba będzie kierowców niestety ;( najlepiej było by żeby zostać mniej więcej do godziny 3-4 ale w to szczerze wątpię że wyjdzie to... Ja napewno jechał bym samochodem - kto był by jeszcze chętny pokierowca? Musimy jakoś dobrze rozpocząć wakacje a wydaje mi się że było by to najlepsze! Klimazzz & Maximo i ogień!!!
odpadam, jadę na Wianki z Karoliną do Krk:)
Postrach Wielgusa
Chucher napisał:
odpadam, jadę na Wianki z Karoliną do Krk:)
Jedziemy z Toba
Szczerze?średnio mam ochotę na to energy2000...
Kruszyna
21.06 gramy z Jaxą. Raczej na NIE.
Postrach Wielgusa
Ja mam szkołę wtedy....
Postrach Wielgusa
Także miłej zabawy
jedziem na wianki z sucharem i karoliną...chociaż jeszcze o tym nie wiedzą;-)
.. napisał:
jechać możecie tylko ja kierowcą z pewnością nie będę, trzeba się coś napić, chociażby symbolicznie:)
Chucher napisał:
.. napisał:
jechać możecie tylko ja kierowcą z pewnością nie będę, trzeba się coś napić, chociażby symbolicznie:)
znaczy Karolina nie będzie pić ? To nawet dobrze - nie popieram alkoholizowania się wśród dziewcząt (zwłaszcza w tak młodym wieku).
.. napisał:
znaczy Karolina nie będzie pić ? To nawet dobrze - nie popieram alkoholizowania się wśród dziewcząt (zwłaszcza w tak młodym wieku).
pić będzie ale w małych ilościach, nie wiem czemu ale przy mnie się pilnuje:P znając życie 2 piwa max, bo raczej nie weźmie przykładu z rówieśnika Adama D.
Postrach Wielgusa
też bym się przy Tobie pilnował (ostatni pełno zboczeńców seksualnych)
Czyli co jedziemy w najbliższy wolny termin ? czyli 11 Lipca? oczywiście obcość nie obowiązkowa: d
Postrach Wielgusa
Człowieku jeszcze masz dni proszowic i impreze w działkowcu a Ty już o 11 lipca. Mało Ci chlania?
ee ogór nie pije narazie
trwa akcja "ani łyka" do odwołania
a co do dni proszowic...no co powiedziec...
o 18 w sobote występ przedszkola nr 2 a pozniej koncert neverlove..
niedziela..hmmmm..niestety nic nie zapamiętałem z tego co ma być....
Ostatnio edytowany przez bms (2009-06-13 21:18:51)
W dni Proszowic tragedia .......
Z planu co widziałem to nie ma sensu nawet wychodzić z parku
W sobotę łzy niby o 21,30 a później sztuczne ognie a w niedzielę to co zapamiętałem to występ dzieci z przedszkola nr. 2
mich987 napisał:
Z planu co widziałem to nie ma sensu nawet wychodzić z parku
hahaha to powodzenia, nie ma jak pół dnia w parku przesiedzieć, nic nie zobaczyć (nawet dzieci z przedszkola:P) tylko sadzić wódę itp. ja jeszcze będę musiał skonsultować moją obecność z Karoliną a energy póki co dla mnie odpada, finanse w gruzach, długi, poza tym na razie ochoty nie ma:) zobaczymy:*